Manageri

Mitä yhteistä on Aberdeen Asset Managementilla, Colliers International Finlandilla ja Realia Managementilla?

He kaikki käyttävät asiakkaidensa kiinteistökohteiden hoitoon Haltia Kiinteistönhallintajärjestelmää. Hoidettavia vuokrasopimuksia on yhteensä yli 20.000. Asiakkaita on kiinteistösijoittajista julkisiin yhteisöihin ja kiinteistöjä on toimitiloista aravavuokrataloihin. Tämä on vahva osoitus Haltia Kiinteistönhallintajärjestelmän sopivuudesta kiinteistömanagementtoimintaan ja laajaan ammattimaiseen isännöintiin.

Managerin toimintaa tukeva tekniikka

Asiakkaiden tiedot pysyvät varmasti toisistaan erillään, jokaisella asiakkaalla voi olla oma tietokantansa ja silloin myös omanlainen käyttötapansa.  Käyttäjälle toiminta on kuitenkin helppoa – käyttäjä voi valita haluamansa tietokannan suoraan Haltian valintalistasta.

Haltiaa voidaan käyttää sijaintipaikasta riippumatta ja Haltia voidaan antaa turvallisesti vaikkapa asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden käyttöön managerin rajaamiin kohteisiin ja tehtäviin.

Asiakaskohtaista palvelua

Haltian avulla asiakkaille voidaan tarjota yksilöllistä palvelua asiakkaan haluamalla tavalla, asiakkailla voi olla esimerkiksi omat tilikartat, lasku- ja tositenumerot, eräpäivät, tulosraportoinnin kaavat ja kunnossapitohankkeiden litterat.  Haltiassa on myös kielisyys ratkaistu, laskut, vuokrantarkistuskirjeet ym. voi lähettää loppuasiakkaille vaikkapa englanniksi.  Ulkomaalaiselle päämiehelle saadaan raportit halutulla kielellä.

Liitännät yrityksen muihin tietojärjestelmiin

Managerin asiakkailla on eri toimittajien taloushallinnon järjestelmiä käytössään, joihin pitäisi saada yhteydet toteutettua.  Haltia tukee myös tämänkaltaista toimintaa, jokaisen kiinteistönomistajan taloushallintoon voi olla erilainen rajapinta. Haltiassa on jo nyt toimivat yhteydet useimpiin markkinoilla oleviin taloushallinnon ohjelmistoihin. Haltiassa on vakioidut rajapinnat myös useimpiin markkinoilla oleviin huoltokirja-, kunnossapito-, kulutusseuranta- yms. ohjelmistoihin. Usean asiakkaan koko kiinteistöjärjestelmän ytimenä on Haltia Kiinteistörekisteri, josta muut ohjelmistot saavat kohteiden perustiedot käyttöönsä.