Haltia

Haltia on laaja hallinnon tietojärjestelmä, jossa on kaikki tärkeät kiinteistön omistamiseen liittyvät prosessit rahaliikenteen hoidosta kattavaan kiinteistöliiketoiminnan raportointiin.

Haltian sisältö ja toiminnallisuus seuraavat aikaansa.  Haltian laaja tietosisältö kattaa mm. Raklin e-KYY määrittelyn mukaiset tiedot ja rahaliikenteen sovellukset ovat Sepa yhteensopivia.  Toiminnallisuudessa on kiinnitetty erityistä huomiota tehtävien automatisointiin, jopa viitesuoritusten nouto ja kohdistus laskuihin voidaan ajastaa automaattisesti suoritettavaksi haluttuun aikaan.

Kaikille Haltia sovelluksille yhteisenä piirteenä on mahdollisuus ennen tietojen hakemista rajata kannasta käsiteltävä tietojoukko monipuolisin hakuehdoin. Ohjelma hakee tietokannasta vain annetut hakuehdot täyttävät kiinteistöt, sopimukset, budjetit ym. eli kullekin sovellukselle ominaiset kohteet. Niin ikään raportointi perustuu aina käyttäjän määrittelyn mukaiseen hakutulokseen, kutsumme ominaisuutta hakutulosraportoinniksi. Haltia sovellusten raporttipohjat ovat vakiot, mutta raportoitavan massan laajuus on käyttäjän vapaasti määriteltävissä.

Kaikki tämä tehostaa Haltiaa käyttävän organisaation toimintaa ja vähentää henkilökuluja.