Vuokrarekisteri

Haltia Vuokrauksella tehdään ja hallitaan kiinteistökohteiden sisään- ja ulosvuokrasopimukset. Vuokrauskohteita voivat olla huoneistot, tontit tai muut vapaasti määriteltävät kohteet.

Vuokrasopimusten tallennuksessa on monta käyttäjän syöttötyötä nopeuttavaa ominaisuutta kuten sopimuksen ohjattu lisäystoiminto, olemassa olevan sopimuksen kopiointi ja vuokranantajan tallennetut vakioehdot. Vuokrattavat tilat voidaan valita joko Tilahallinnasta tai Kiinteistörekisteristä.

Vuokraus sisältää myös erilaisten vakuuksien hallinnan ja raportoinnin.  Sopimuksella voi olla useita vakuuksia. Vastaanotetuista rahavakuuksista saadaan tulostettua kirjanpidon tase-erittely.  Rahavakuudet siirretään reskontraan laskutettavaksi.

Vuokrasopimuksen maksuilla voi olla eri vuokrantarkistustyyppejä.  Vuokrantarkistustyyppejä monipuolisine ehtoineen on käytettävissä useita, mm. indeksi, €/m², prosentti.  Vuokraus sisältää myös monipuolisen jaetun vuokran käsittelyn omine vuokrausehtoineen.  Vuokrantarkistusten tekeminen on vaivatonta.  Tarkistukset voidaan tehdä halutuille sopimuksille haluttuina ajankohtina.  Tarkistusajossa muodostuu erilaisille tarkistustyypeille omat tarkistuskirjeensä, jotka voidaan lähettää vuokralaisille postitse tai iPostina.